UNIEK (GEPATENTEERD) BAKSYSTEEM

 

Onze gefrituurde chips worden gemaakt van aardappelsoorten en verschillende groentes zoals wortel, rode biet, pastinaak en zoete aardappel. Wij leveren kant en klare chips onder private label aan opdrachtgevers in Europa.

 

Onze chipsproducten

RODE BIET

 

Product omschrijving

Een fris gekleurd gebakken diep rood tot paars rode biet, met iets gebogen plakken als gevolg van het frituren. Gebakken in zuivere zonnebloemolie.

PASTINAAK

 

Product omschrijving

Een fris gekleurd gebakken diep geel / bruine pastinaak, met iets gebogen plakken als gevolg van het frituren. Gebakken in zuivere zonnebloemolie.

WORTEL

 

Product omschrijving

Een frisse gekleurd gebakken oranje / gele wortel, met iets gebogen plakken als gevolg van het frituren. Gebakken in zuivere zonnebloemolie.

ZOETE AARDAPPEL

 

Product omschrijving

Een fris gekleurd gebakken oranje / gele krokante aardappel, met iets gebogen plakken als gevolg van het frituren. Gebakken in zuivere zonnebloemolie.

 

AARDAPPEL

 

Product omschrijving

Een fris gekleurd gebakken diepe lichtgele krokante aardappel , met iets gebogen plakken als gevolg van het frituren. Gebakken in zuivere zonnebloemolie.

GROENTE 3 MIX

 

Product omschrijving

Een fris gekleurde mix van gebakken groente chips, diep rood paars, roomkleurig geel en fel oranje, met iets gebogen plakken als gevolg van het frituren. Gebakken in zuivere zonnebloemolie. Maximale tolerantie van 10% van elke van de groenten.

Van Marcke Foods

Handelsweg 10, 4421 SJ  Kapelle-Biezelinge (The Netherlands).

Tel.: 0031 (0)113 333 080

info@vanmarckefoods.nl

2016 © Buro Pracht